Cafe

Het proeflokaal is een oase van rust midden in het woelige stadshart van Amsterdam, tussen het Centraal Station en de Wallen. Wie de Warmoesstraat uitloopt, loopt er zo tegenaan. Geen flipperkast of gokautomaat, en geen ingeblikte muziek (maar wel een piano).
 
Hier hebben veel vrienden en vriendinnen, collega’s en ex-collega’s een vaste avond waarop zij elkaar ontmoeten, en hier komen bezoekers uit de hele wereld even tot rust in het voor velen knettergekke Amsterdam. En hier komt de liefhebber van bijzondere drankjes ruim aan z’n trekken. In totaal zijn er meer dan 200 verschillende dranken voorradig, waarvan meer dan 65 verschillende Hollandse en Belgische jenevers. Hieronder een ruime keus aan vruchtenjenevers en een zeer uitgebreide selectie aan op eiken vat gelagerde jenevers.Daarnaast kunt u kiezen uit 100 verschillende Hollandse likeuren en bitters, waaronder een aantal Oud-hollandse likeuren uit de 17e en 18e eeuw met namen als Bruidstranen, Hempje Licht Op, Roosje Zonder Doornen en Juffertje In ’t Groen. Ook enkele zelfgemaakte likeuren, zoals Zoute-droplikeur, Kersenbonbon en Wallengang worden geschonken.Natuurlijk is er ook voor de liefhebber van buitenlands gedistilleerd, port, wijn en sherry genoeg te kiezen.
 
Voor de bierliefhebber staat er een goed glas Amstel pils en Afflighem dubbel klaar en Wieckse Witte uit de fles. Voorts is er een redelijk assortiment frisdranken beschikbaar.