Welkom

Let op!! In De Olofspoort zelf is verkocht en gaat verder onder de naam Louis Bar. Wij gaan verder op een andere wijze. Je kunt ons vinden op www.hartjemokum.nl

 

Proeflokaal In de Olofspoort, gelegen in het hart van Amsterdam, is niet zo maar een bruin café. Het is een ideale plek om in een intieme en historisch sfeer gezellig een drankje te nuttigen, niet alleen voor geboren Amsterdammers, maar ook voor bezoekers uit alle windstreken.

 

Aan keus geen gebrek, want het proeflokaal schenkt zo’n 200 verschillende dranken. Voornamelijk bijzondere of unieke jenevers, likeuren en bitters. De meeste dranken zijn zelfs per fles te koop, want aan het proeflokaal is een slijterij verbonden.

 

In de Olofspoort heeft een eigen flessenclub, en voor groepen worden er gezellige en vakkundige proeverijen en culturele rondleidingen door oud Amsterdam georganiseerd. Daarnaast is het een van de meest bijzondere trouwlocaties van Amsterdam. Dit mede omdat het pand (uit 1618) een rijke en bijzondere geschiedenis heeft.

 

Het proeflokaal is ook beschikbaar voor huwelijksvoltrekkingen,  partnerregistraties en   gereserveerde proeverijen voor   groepen vanaf 15 personen. Met evenementenbedrijven kunnen afzonderlijke afspraken gemaakt worden over de grootte van de groepen.